\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme ik ben bekend met de algemene formule ln(z)=ln|z| +i arg z +2kpi. Maar wat is nu ln(z+1) ? G.T.Ja Ouder - maandag 5 april 2010 Antwoord Beste, De algemene formule klopt voor elk complex getal. Dus moet ze ook juist zijn voor z+1. Er geldt dat ln(z+1)=ln|z+1|+i arg(z+1)+2kpi Kevin dinsdag 6 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik ben bekend met de algemene formule ln(z)=ln|z| +i arg z +2kpi. Maar wat is nu ln(z+1) ? G.T.Ja Ouder - maandag 5 april 2010
G.T.Ja Ouder - maandag 5 april 2010
Beste, De algemene formule klopt voor elk complex getal. Dus moet ze ook juist zijn voor z+1. Er geldt dat ln(z+1)=ln|z+1|+i arg(z+1)+2kpi Kevin dinsdag 6 april 2010
Kevin dinsdag 6 april 2010
©2001-2024 WisFaq