\require{AMSmath} Breuken delen Klopt het als ik zeg dat als ik zeg((1/4)-4)/((1/4)+4)is 3.75/4.25 = 15/17 en dat dit dan het antwoord is van de som?Gegroet R Beus Student universiteit - dinsdag 30 maart 2010 Antwoord Na correctie: \[ \frac{{\frac{1}{4} - 4}}{{\frac{1}{4} + 4}} = \frac{{ - 3\frac{3}{4}}}{{4\frac{1}{4}}} = \frac{{ - \frac{{15}}{4}}}{{\frac{{17}}{4}}} = \frac{{ - 15}}{{17}} = - \frac{{15}}{{17}} \] Zoiets? WvR dinsdag 30 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt het als ik zeg dat als ik zeg((1/4)-4)/((1/4)+4)is 3.75/4.25 = 15/17 en dat dit dan het antwoord is van de som?Gegroet R Beus Student universiteit - dinsdag 30 maart 2010
R Beus Student universiteit - dinsdag 30 maart 2010
Na correctie: \[ \frac{{\frac{1}{4} - 4}}{{\frac{1}{4} + 4}} = \frac{{ - 3\frac{3}{4}}}{{4\frac{1}{4}}} = \frac{{ - \frac{{15}}{4}}}{{\frac{{17}}{4}}} = \frac{{ - 15}}{{17}} = - \frac{{15}}{{17}} \] Zoiets? WvR dinsdag 30 maart 2010
WvR dinsdag 30 maart 2010
©2001-2024 WisFaq