\require{AMSmath} Formule van Cardano Ik moet laten zien dat 7/3 · 1/3√(-3+10/3√(-3)) + 3√(-3+10/3√(-3)) = 2voor de oplossing x3-7x+6=0√(-3) is te schrijven als √(3i2).Maar veel verder kom ik niet.Ik hoop dat u mij wat aanwijzingen kan geven.Jan Jan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 maart 2010 Antwoord Ik denk dat het zoiets zou moeten worden als:Mogelijk kan je daar mee uit de voeten? WvR dinsdag 30 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet laten zien dat 7/3 · 1/3√(-3+10/3√(-3)) + 3√(-3+10/3√(-3)) = 2voor de oplossing x3-7x+6=0√(-3) is te schrijven als √(3i2).Maar veel verder kom ik niet.Ik hoop dat u mij wat aanwijzingen kan geven.Jan Jan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 maart 2010
Jan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 maart 2010
Ik denk dat het zoiets zou moeten worden als:Mogelijk kan je daar mee uit de voeten? WvR dinsdag 30 maart 2010
WvR dinsdag 30 maart 2010
©2001-2024 WisFaq