\require{AMSmath} Exponentiële vergelijkingen en logaritmen Kan dit opgelost worden zonder rekenmachine?2x=2-x+2+4 Soufia Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 maart 2010 Antwoord In dit geval kun je 2x eventjes y noemen; dan staat er eigenlijk y = 4/y + 4. Die los je op naar y en dan los je nog 2x=y op naar x kphart vrijdag 26 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan dit opgelost worden zonder rekenmachine?2x=2-x+2+4 Soufia Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 maart 2010
Soufia Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 maart 2010
In dit geval kun je 2x eventjes y noemen; dan staat er eigenlijk y = 4/y + 4. Die los je op naar y en dan los je nog 2x=y op naar x kphart vrijdag 26 maart 2010
kphart vrijdag 26 maart 2010
©2001-2024 WisFaq