\require{AMSmath} Hoe los je deze oefening op? Geef de primitieve functie van 1/(1+x2)2? Sam Go 3de graad ASO - woensdag 24 maart 2010 Antwoord Beste Sam, Probeer eens een substitutie x = tan(t), dan is dx/dt = sec2t en maak vervolgens gebruik van 1+tan2t = sec2t. mvg, Tom td woensdag 24 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geef de primitieve functie van 1/(1+x2)2? Sam Go 3de graad ASO - woensdag 24 maart 2010
Sam Go 3de graad ASO - woensdag 24 maart 2010
Beste Sam, Probeer eens een substitutie x = tan(t), dan is dx/dt = sec2t en maak vervolgens gebruik van 1+tan2t = sec2t. mvg, Tom td woensdag 24 maart 2010
td woensdag 24 maart 2010
©2001-2024 WisFaq