\require{AMSmath} Vraagstuk kapitaal Kan iemand mij helpen met deze vraagstuk?Startkapitaal is 20.000€ met 7.5% rente op samengestelde interest. Hoelang duurt het voordat je 25.000€ hebt en hoelang voordat je het dubbele hebt? andy v Overige TSO-BSO - woensdag 17 maart 2010 Antwoord De formule voor samengestelde interest is:Bedrag=b·gt met:b: startwaardeg: groeifactor per jaart: tijd in jarenIn jouw geval:25.000=20.000·1,075t...rara wat is t?Zou dat lukken? WvR woensdag 17 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij helpen met deze vraagstuk?Startkapitaal is 20.000€ met 7.5% rente op samengestelde interest. Hoelang duurt het voordat je 25.000€ hebt en hoelang voordat je het dubbele hebt? andy v Overige TSO-BSO - woensdag 17 maart 2010
andy v Overige TSO-BSO - woensdag 17 maart 2010
De formule voor samengestelde interest is:Bedrag=b·gt met:b: startwaardeg: groeifactor per jaart: tijd in jarenIn jouw geval:25.000=20.000·1,075t...rara wat is t?Zou dat lukken? WvR woensdag 17 maart 2010
WvR woensdag 17 maart 2010
©2001-2024 WisFaq