\require{AMSmath} Primitieve van cosinus functie Wat is de primitieve van cos(2x-1/6·p)?Ik heb het geprobeerd, maar ik weet niet of ik het goed heb gedaan en of het antwoord dan goed is. Henk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2010 Antwoord Ik weet het ook niet, maar over de primitieve van f(x)=cos(2x-1/6p) heb ik wel een idee:F(x)=1/2·sin(2x-1/6p)+CHelpt dat? WvR zondag 14 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de primitieve van cos(2x-1/6·p)?Ik heb het geprobeerd, maar ik weet niet of ik het goed heb gedaan en of het antwoord dan goed is. Henk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2010
Henk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2010
Ik weet het ook niet, maar over de primitieve van f(x)=cos(2x-1/6p) heb ik wel een idee:F(x)=1/2·sin(2x-1/6p)+CHelpt dat? WvR zondag 14 maart 2010
WvR zondag 14 maart 2010
©2001-2024 WisFaq