\require{AMSmath} Sinus aantonen Goedendag, ik moet dit aantonen: sin (x + p/6) - cos x = sin (x - p/6)Bedankt voor de hulp. Eileen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 maart 2010 Antwoord Eileen, sin(x+p/6)-sin(x-p/6)=sinxcosp/6+cosxsinp/6-sinxcosp/6+ +cosxsinp/6=2cosxsinp/6 en sinp/6=1/2. kn vrijdag 5 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedendag, ik moet dit aantonen: sin (x + p/6) - cos x = sin (x - p/6)Bedankt voor de hulp. Eileen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 maart 2010
Eileen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 maart 2010
Eileen, sin(x+p/6)-sin(x-p/6)=sinxcosp/6+cosxsinp/6-sinxcosp/6+ +cosxsinp/6=2cosxsinp/6 en sinp/6=1/2. kn vrijdag 5 maart 2010
kn vrijdag 5 maart 2010
©2001-2024 WisFaq