\require{AMSmath} Substitutie Hallo, Graag zou ik hulp ontvangen met de volgende formule: Y = L/(L+D)·X + D/(L+D)·Xd Als R = L/D, dan gaat de formule over in: Y = R/(R+1)·X + 1/(R+1)·Xd M'n wikunde is een beetje roestig en ik zie het verband niet. Bedankt en groeten. John Leerling mbo - maandag 1 maart 2010 Antwoord Hallo De omvorming van de eerste breuk gaat als volgt: De tweede breuk : De omrekening in de andere richting (dus van R naar L en D) verloopt eenvoudiger. LL maandag 1 maart 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Graag zou ik hulp ontvangen met de volgende formule: Y = L/(L+D)·X + D/(L+D)·Xd Als R = L/D, dan gaat de formule over in: Y = R/(R+1)·X + 1/(R+1)·Xd M'n wikunde is een beetje roestig en ik zie het verband niet. Bedankt en groeten. John Leerling mbo - maandag 1 maart 2010
John Leerling mbo - maandag 1 maart 2010
Hallo De omvorming van de eerste breuk gaat als volgt: De tweede breuk : De omrekening in de andere richting (dus van R naar L en D) verloopt eenvoudiger. LL maandag 1 maart 2010
LL maandag 1 maart 2010
©2001-2024 WisFaq