Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kansberekenen kaarten

R=Red B=black A=Ace N=nine D=diamond C=club
Describe the sample space outcomes that coresspond with each of these events {RA, RN, BA, BN, DA, DN, CA, CN} correct toch?
of zit ik hier ergens verkeerd?

Luc
Student hbo - woensdag 24 februari 2010

Antwoord

Ik denk dat je moet beschrijven bij welk soort experiment de gegeven uitkomst (gebeurteneis = event) hoort.
Bij de uitkomst RN moet je dus zeggen "een rode negen" ofwel een "hartennegen of een ruitennegen". Enz.

MBL
woensdag 24 februari 2010

©2001-2024 WisFaq