\require{AMSmath} Vraagstukje hallo, ik snap het volgende niet. z +(z) = 2 + 8i wat is dan (z)2 alle z en staan tussen modulus haakjes dan heb ik gedaan x +yi +√(x2 + y2) = 2 + 8i Na dit helemaal uitgerekend te hebben bekom ik dit: y2= 4 -4x -64-y2 + 16y + 2(2-x)(8-y)i Maar wat dan.... Zou je me aub snel willen antwoord geven want ik heb er woensdag test van. Heeeeel erg hard bedankt. hannah hannah 3de graad ASO - maandag 22 februari 2010 Antwoord Vergelijk reële en imaginaire delen, dan vind je y=8 en x+wortel(x2+y2)=2; en dus x+wortel(x2+64)=2. Hieruit kun je x oplossen. kphart dinsdag 23 februari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik snap het volgende niet. z +(z) = 2 + 8i wat is dan (z)2 alle z en staan tussen modulus haakjes dan heb ik gedaan x +yi +√(x2 + y2) = 2 + 8i Na dit helemaal uitgerekend te hebben bekom ik dit: y2= 4 -4x -64-y2 + 16y + 2(2-x)(8-y)i Maar wat dan.... Zou je me aub snel willen antwoord geven want ik heb er woensdag test van. Heeeeel erg hard bedankt. hannah hannah 3de graad ASO - maandag 22 februari 2010
hannah 3de graad ASO - maandag 22 februari 2010
Vergelijk reële en imaginaire delen, dan vind je y=8 en x+wortel(x2+y2)=2; en dus x+wortel(x2+64)=2. Hieruit kun je x oplossen. kphart dinsdag 23 februari 2010
kphart dinsdag 23 februari 2010
©2001-2024 WisFaq