\require{AMSmath} Binomiale kansprocessen twintig gestelde vierkeuze-vragen, de laatste acht moet de leerling gokken; de andere twaalf vragen weet de leerling wel zeker. a) wat is de kans dat Karin van de laatste 8 vragen vier vragen goed gokt? ik heb het als volgt Precies 4 vragen van de 8 vragen Kans succes=0,25 P(vier goed)=(x=4|n=8 en p=0.25) (heb ik de P nu goed uitgedruk (vier goed) Bidom pdf (8,1/4,4)=0,0865 De kans op vier goede vragen van de laatste acht vragen is dus 0,0865. maar weet dus niet of dit goed is Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 februari 2010 Antwoord Hallo Is juist. Tracht meer vertrouwen in jezelf te hebben! LL maandag 22 februari 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
twintig gestelde vierkeuze-vragen, de laatste acht moet de leerling gokken; de andere twaalf vragen weet de leerling wel zeker. a) wat is de kans dat Karin van de laatste 8 vragen vier vragen goed gokt? ik heb het als volgt Precies 4 vragen van de 8 vragen Kans succes=0,25 P(vier goed)=(x=4|n=8 en p=0.25) (heb ik de P nu goed uitgedruk (vier goed) Bidom pdf (8,1/4,4)=0,0865 De kans op vier goede vragen van de laatste acht vragen is dus 0,0865. maar weet dus niet of dit goed is Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 februari 2010
Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 februari 2010
Hallo Is juist. Tracht meer vertrouwen in jezelf te hebben! LL maandag 22 februari 2010
LL maandag 22 februari 2010
©2001-2025 WisFaq