\require{AMSmath} Hoe los ik deze vergelijking op? Hoe los ik deze vergelijking op?(((10+x+5+6+5+x+7.5+x+x+7.5)/10)0.2)+((5.6)0.5)+((x)0.3)=5.5 Daniel Student universiteit - donderdag 18 februari 2010 Antwoord Kennelijk niet...Je kunt 's beginnen met het samennemen van gelijksoortige termen en het vermenigvuldigen van 't een en 't ander:(((10+x+5+6+5+x+7.5+x+x+7.5)/10)0.2)+((5.6)0.5)+((x)0.3)=5.5(((41+4x)/10)0.2)+2.8+0.3x=5.5(4.1+0.4x)·0.2+0.3x+2.8=5.50.82+0.08x+0.3x+2.8=5.50.38x+3.62=5.50.38x=1.88x4.947...Zoiets moet het zijn... WvR donderdag 18 februari 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik deze vergelijking op?(((10+x+5+6+5+x+7.5+x+x+7.5)/10)0.2)+((5.6)0.5)+((x)0.3)=5.5 Daniel Student universiteit - donderdag 18 februari 2010
Daniel Student universiteit - donderdag 18 februari 2010
Kennelijk niet...Je kunt 's beginnen met het samennemen van gelijksoortige termen en het vermenigvuldigen van 't een en 't ander:(((10+x+5+6+5+x+7.5+x+x+7.5)/10)0.2)+((5.6)0.5)+((x)0.3)=5.5(((41+4x)/10)0.2)+2.8+0.3x=5.5(4.1+0.4x)·0.2+0.3x+2.8=5.50.82+0.08x+0.3x+2.8=5.50.38x+3.62=5.50.38x=1.88x4.947...Zoiets moet het zijn... WvR donderdag 18 februari 2010
WvR donderdag 18 februari 2010
©2001-2025 WisFaq