\require{AMSmath} Binomiale kansprocessen Een bepaald medicijn werkt in 80% van de ziektegevallen. In de praktijk van huisarts krijgen 100 mensen dit middel voor geschreven.Bereken de kans dat minstens 75, maar hoogstens 83 mensen genezen.Volgens mij moet je binomcdf gebruiken, maar dat weet ik niet zeker, en verder weet ik het dan ook niet meer. Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 februari 2010 Antwoord Het is een goede gewoonte om vooral eerst maar 's op te schrijven waar het over gaat:X: aantal mensen dat geneestX~binomiaal verdeeld met n=100 en p=0,8Gevraagd: P(75X83)Uitwerking: P(75X83) = P(X83)-P(X74)...en dan gaan we 's kijken waar die GR uithangt...Zou het daarmee lukken denk je? WvR woensdag 17 februari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een bepaald medicijn werkt in 80% van de ziektegevallen. In de praktijk van huisarts krijgen 100 mensen dit middel voor geschreven.Bereken de kans dat minstens 75, maar hoogstens 83 mensen genezen.Volgens mij moet je binomcdf gebruiken, maar dat weet ik niet zeker, en verder weet ik het dan ook niet meer. Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 februari 2010
Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 februari 2010
Het is een goede gewoonte om vooral eerst maar 's op te schrijven waar het over gaat:X: aantal mensen dat geneestX~binomiaal verdeeld met n=100 en p=0,8Gevraagd: P(75X83)Uitwerking: P(75X83) = P(X83)-P(X74)...en dan gaan we 's kijken waar die GR uithangt...Zou het daarmee lukken denk je? WvR woensdag 17 februari 2010
WvR woensdag 17 februari 2010
©2001-2024 WisFaq