\require{AMSmath} Afstotend of aantrekkend evenwichtsvergelijking hallo,Ik heb de volgende vergelijking gekregen voor het eerste evenwichtspunt:f'(p1)= 1 + Ö((a-1)2 - 4av) met v = constant.Nu wordt er gevraagd waarom p1 altijd afstotend is?Ik begon met te zeggen dat (a-1)2-4av groter of gelijk moet zijn aan 0, maar ik kom er verder niet echt uit...Ik hoop dat jullie me kunnen helpen?Groetjes Jitske Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 februari 2010 Antwoord Moest het niet zijn dat f'(x)1? WvR woensdag 17 februari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,Ik heb de volgende vergelijking gekregen voor het eerste evenwichtspunt:f'(p1)= 1 + Ö((a-1)2 - 4av) met v = constant.Nu wordt er gevraagd waarom p1 altijd afstotend is?Ik begon met te zeggen dat (a-1)2-4av groter of gelijk moet zijn aan 0, maar ik kom er verder niet echt uit...Ik hoop dat jullie me kunnen helpen?Groetjes Jitske Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 februari 2010
Jitske Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 februari 2010
Moest het niet zijn dat f'(x)1? WvR woensdag 17 februari 2010
WvR woensdag 17 februari 2010
©2001-2024 WisFaq