\require{AMSmath} Binomiale verdeling de kans op een gezin met twee dochters en drie zonen. ik doe het met een kansboom, maar kan je deze opgave ook oplossen met binom cdf? Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 februari 2010 Antwoord Hallo Inderdaad, n=5, p=0,5, x=2 Met binompdf (niet cdf) : binompdf(5,0.5,2) LL maandag 15 februari 2010 Re: Binomiale verdeling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de kans op een gezin met twee dochters en drie zonen. ik doe het met een kansboom, maar kan je deze opgave ook oplossen met binom cdf? Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 februari 2010
Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 februari 2010
Hallo Inderdaad, n=5, p=0,5, x=2 Met binompdf (niet cdf) : binompdf(5,0.5,2) LL maandag 15 februari 2010
LL maandag 15 februari 2010
©2001-2024 WisFaq