\require{AMSmath} Vergelijkingen Hallo ik heb een paar kwadratische vergelijkingen die ik niet snap, ik moet ze met bordjes uitrekenen en er moeten 2 antwoorden uitkomen, alleen ik snap echt niet hoe ik het moet doen:1. 100-2p2=862. 15=(7-2m)2-13. (9s+36)2=04. 145-10p2=755. 75-(b-8)2=39 tannaz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 februari 2010 Antwoord Misschien moet je de spelregels 's lezen!?De bordjesmethode komt neer op:Ik zal dan 1. voordoen. Met rood heb ik steeds de 'hokjes' aangegeven.Je moet maar 's kijken of je 't kan volgen en anders maar 's precies aangeven wat het probleem is.Zie ook Wat is de bordjesmethode? WvR zondag 14 februari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik heb een paar kwadratische vergelijkingen die ik niet snap, ik moet ze met bordjes uitrekenen en er moeten 2 antwoorden uitkomen, alleen ik snap echt niet hoe ik het moet doen:1. 100-2p2=862. 15=(7-2m)2-13. (9s+36)2=04. 145-10p2=755. 75-(b-8)2=39 tannaz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 februari 2010
tannaz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 februari 2010
Misschien moet je de spelregels 's lezen!?De bordjesmethode komt neer op:Ik zal dan 1. voordoen. Met rood heb ik steeds de 'hokjes' aangegeven.Je moet maar 's kijken of je 't kan volgen en anders maar 's precies aangeven wat het probleem is.Zie ook Wat is de bordjesmethode? WvR zondag 14 februari 2010
WvR zondag 14 februari 2010
©2001-2024 WisFaq