\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Hoe begin je aan de vergelijking tan5x - cot5x + 1 = 0 ? Sebast 3de graad ASO - vrijdag 5 februari 2010 Antwoord Stel tan5x=y. Invullen en vermenigvuldigen met y geeft de vergelijking y2+y-1=0. Zo moet het wel lukken. kn zaterdag 6 februari 2010 Re: Goniometrische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe begin je aan de vergelijking tan5x - cot5x + 1 = 0 ? Sebast 3de graad ASO - vrijdag 5 februari 2010
Sebast 3de graad ASO - vrijdag 5 februari 2010
Stel tan5x=y. Invullen en vermenigvuldigen met y geeft de vergelijking y2+y-1=0. Zo moet het wel lukken. kn zaterdag 6 februari 2010
kn zaterdag 6 februari 2010
©2001-2024 WisFaq