\require{AMSmath} Werkstuk constructie Van een driehoek is AB=AC. Construeer een punt D op BA en een punt E op CA zodanig, dat BD=DE=EC wordt. Gerard Ouder - zondag 31 januari 2010 Antwoord Gerard,D en E zijn de snijpunten van de bisectrices van de basishoeken. kn zondag 31 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een driehoek is AB=AC. Construeer een punt D op BA en een punt E op CA zodanig, dat BD=DE=EC wordt. Gerard Ouder - zondag 31 januari 2010
Gerard Ouder - zondag 31 januari 2010
Gerard,D en E zijn de snijpunten van de bisectrices van de basishoeken. kn zondag 31 januari 2010
kn zondag 31 januari 2010
©2001-2024 WisFaq