\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 4372 Re: Faculteit Welke formule moet ik dan in Excel maken? maikel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 29 januari 2010 Antwoord Ik heb in kolom A de getallen 1 t/m ... staan en dan in kolom B heb ik deze formule gebruikt: =AFRONDEN.BENEDEN(LOG(FACULTEIT(A1))+1;1) Dat gaat volgens mij aardig goed... alleen komt Excel niet verder dan n=170. N(170) is dan gelijk aan 307 en dat klopt volgens mij precies. Helpt dat? WvR maandag 1 februari 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke formule moet ik dan in Excel maken? maikel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 29 januari 2010
maikel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 29 januari 2010
Ik heb in kolom A de getallen 1 t/m ... staan en dan in kolom B heb ik deze formule gebruikt: =AFRONDEN.BENEDEN(LOG(FACULTEIT(A1))+1;1) Dat gaat volgens mij aardig goed... alleen komt Excel niet verder dan n=170. N(170) is dan gelijk aan 307 en dat klopt volgens mij precies. Helpt dat? WvR maandag 1 februari 2010
WvR maandag 1 februari 2010
©2001-2025 WisFaq