\require{AMSmath} Geen snijpunten met de x-as functie met p voor welke reele getallen p heeft de grafiek van f geen snijpunten met de x-as? f(x)=x2+px+p+3 Bedankt! judith Student universiteit - zondag 24 januari 2010 Antwoord Hoe kan je bepalen of een tweedegraadsfunctie geen snijpunten heeft met de x-as? Met andere worden, wanneer heeft f(x)=0 geen oplossingen? Bernhard zondag 24 januari 2010 Re: Geen snijpunten met de x-as functie met p ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
voor welke reele getallen p heeft de grafiek van f geen snijpunten met de x-as? f(x)=x2+px+p+3 Bedankt! judith Student universiteit - zondag 24 januari 2010
judith Student universiteit - zondag 24 januari 2010
Hoe kan je bepalen of een tweedegraadsfunctie geen snijpunten heeft met de x-as? Met andere worden, wanneer heeft f(x)=0 geen oplossingen? Bernhard zondag 24 januari 2010
Bernhard zondag 24 januari 2010
©2001-2024 WisFaq