\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61444 Re: Hellingshoek hyperbolische functie Waarom x=20?dus y'= cosh (x/20) + 20. sinh (x/20) . 1/20 bedankt! Yuness 3de graad ASO - zondag 17 januari 2010 Antwoord De grafiek!?Wat is de afgeleide van y=cosh(x)?Ik denk dat de afgeleide y'=sinh(x/20) is... WvR zondag 17 januari 2010 Re: Re: Hellingshoek hyperbolische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom x=20?dus y'= cosh (x/20) + 20. sinh (x/20) . 1/20 bedankt! Yuness 3de graad ASO - zondag 17 januari 2010
Yuness 3de graad ASO - zondag 17 januari 2010
De grafiek!?Wat is de afgeleide van y=cosh(x)?Ik denk dat de afgeleide y'=sinh(x/20) is... WvR zondag 17 januari 2010
WvR zondag 17 januari 2010
©2001-2024 WisFaq