\require{AMSmath} Oefening substitutiemethode f(x)=3/(2+ex)·(√(ex - 1))Stel t = √(ex - 1)Met bovengrens 2ln2 en ondergrens ln2. Sam 3de graad ASO - zaterdag 16 januari 2010 Antwoord Ik weet niet precies wat nu de vraag is!? Wat dacht je van: Een schot voor open doel? Schiet 'm er dan maar zelf in... Hopelijk lukt het verder en zo niet dan horen we 't wel... WvR zaterdag 16 januari 2010 Re: Oefening substitutiemethode ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=3/(2+ex)·(√(ex - 1))Stel t = √(ex - 1)Met bovengrens 2ln2 en ondergrens ln2. Sam 3de graad ASO - zaterdag 16 januari 2010
Sam 3de graad ASO - zaterdag 16 januari 2010
Ik weet niet precies wat nu de vraag is!? Wat dacht je van: Een schot voor open doel? Schiet 'm er dan maar zelf in... Hopelijk lukt het verder en zo niet dan horen we 't wel... WvR zaterdag 16 januari 2010
WvR zaterdag 16 januari 2010
©2001-2024 WisFaq