\require{AMSmath} De eerste afgeleide van y naar x Gegeven de kromme K in het xy-vlak onder parametervorm:x=3/cos(t)y=2·tan(t)Gevraagd: de eerstste afgeleide van y naar x. steven Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 15 januari 2010 Antwoord Er geldt: Lukt dat dan? WvR vrijdag 15 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven de kromme K in het xy-vlak onder parametervorm:x=3/cos(t)y=2·tan(t)Gevraagd: de eerstste afgeleide van y naar x. steven Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 15 januari 2010
steven Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 15 januari 2010
Er geldt: Lukt dat dan? WvR vrijdag 15 januari 2010
WvR vrijdag 15 januari 2010
©2001-2024 WisFaq