\require{AMSmath} Som van de reeks e-n Beste mensen van Wisfaq,Zou u misschien de som van de volgende reeks kunnen geven met een kleine uitwerking hoe u hieraan komt?e-nAlvast bedankt! Lisett Student universiteit - donderdag 14 januari 2010 Antwoord Lisette,Als de som begint bij n=0 krijgen we som=1+1/e+1/e2+1/e3+....Dus een meetkundige reeks met reden 1/e, dus som=1/(1-1/e)=e/(e-1). kn vrijdag 15 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste mensen van Wisfaq,Zou u misschien de som van de volgende reeks kunnen geven met een kleine uitwerking hoe u hieraan komt?e-nAlvast bedankt! Lisett Student universiteit - donderdag 14 januari 2010
Lisett Student universiteit - donderdag 14 januari 2010
Lisette,Als de som begint bij n=0 krijgen we som=1+1/e+1/e2+1/e3+....Dus een meetkundige reeks met reden 1/e, dus som=1/(1-1/e)=e/(e-1). kn vrijdag 15 januari 2010
kn vrijdag 15 januari 2010
©2001-2024 WisFaq