\require{AMSmath} Stationaire punten Wat zijn de stationaire punten van z(x,y)=xy2+x3y-xy z’x=y2+3x2y-y=0 z’y=2xy+x3-x=0 Hoe kan ik deze vergelijkingen nu verder oplossen om de stationaire punten te vinden? Jan Student hbo - woensdag 13 januari 2010 Antwoord Je hebt nu een stelsel van twee vergelijkingen en twee onbekenden. Dit oplossen geeft je de coördinaten van de stationaire punten: Hopelijk helpt dat... WvR woensdag 13 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zijn de stationaire punten van z(x,y)=xy2+x3y-xy z’x=y2+3x2y-y=0 z’y=2xy+x3-x=0 Hoe kan ik deze vergelijkingen nu verder oplossen om de stationaire punten te vinden? Jan Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Jan Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Je hebt nu een stelsel van twee vergelijkingen en twee onbekenden. Dit oplossen geeft je de coördinaten van de stationaire punten: Hopelijk helpt dat... WvR woensdag 13 januari 2010
WvR woensdag 13 januari 2010
©2001-2024 WisFaq