\require{AMSmath} Tweede afgeleide f(x,y)=exy2 Bepaal de 2de-orde afgeleiden.f'x(x,y)=exy2∙y2f'y(x,y)=exy2∙2xyf"xx(x,y)=exy2∙y2∙2y f"xy(x,y)=exy2∙2xy∙2yf"yy(x,y)=exy2∙2xy∙2xMaar mijn antwoorden komen niet overeen met de antwoorden zoals ze in het boek staan: f"xx(x,y)=exy2∙y4f"xy(x,y)=exy2∙(2xy3+2y) f"yy(x,y)=exy2∙(4x2 y2+2x)Zou u kunnen aangeven wat ik fout doe? Steven Student hbo - woensdag 13 januari 2010 Antwoord Je vergeet de productregel! WvR woensdag 13 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x,y)=exy2 Bepaal de 2de-orde afgeleiden.f'x(x,y)=exy2∙y2f'y(x,y)=exy2∙2xyf"xx(x,y)=exy2∙y2∙2y f"xy(x,y)=exy2∙2xy∙2yf"yy(x,y)=exy2∙2xy∙2xMaar mijn antwoorden komen niet overeen met de antwoorden zoals ze in het boek staan: f"xx(x,y)=exy2∙y4f"xy(x,y)=exy2∙(2xy3+2y) f"yy(x,y)=exy2∙(4x2 y2+2x)Zou u kunnen aangeven wat ik fout doe? Steven Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Steven Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Je vergeet de productregel! WvR woensdag 13 januari 2010
WvR woensdag 13 januari 2010
©2001-2024 WisFaq