\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61416 Re: Raaklijn Sorry dat ik nog eens reageer! Klopt mijn redenatie dat ik dan de som als volgt verder op moet lossen: 54=(x^(1/3)+8x^(1/3))^3 54=9x dus x=6 en dan is y=48. Of zit ik er nu weer helemaal naast? Want volgens het antwoordmodel zou er namelijk (2,16) uit moeten komen. Alvast bedankt! Floor Student hbo - woensdag 13 januari 2010 Antwoord Je gaat toch (hoop ik) niet beweren dat (3Öx+3Ö(8x))3 gelijk is aan x+8x? 't Is dat het digitaal is anders zou ik gaan schoppen... Denk ook aan (a+b)2. Dat is ook niet gelijk aan a2+b2 toch? Je moet dus wel een beetje uitkijken! WvR woensdag 13 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry dat ik nog eens reageer! Klopt mijn redenatie dat ik dan de som als volgt verder op moet lossen: 54=(x^(1/3)+8x^(1/3))^3 54=9x dus x=6 en dan is y=48. Of zit ik er nu weer helemaal naast? Want volgens het antwoordmodel zou er namelijk (2,16) uit moeten komen. Alvast bedankt! Floor Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Floor Student hbo - woensdag 13 januari 2010
Je gaat toch (hoop ik) niet beweren dat (3Öx+3Ö(8x))3 gelijk is aan x+8x? 't Is dat het digitaal is anders zou ik gaan schoppen... Denk ook aan (a+b)2. Dat is ook niet gelijk aan a2+b2 toch? Je moet dus wel een beetje uitkijken! WvR woensdag 13 januari 2010
WvR woensdag 13 januari 2010
©2001-2024 WisFaq