\require{AMSmath} Parametervoorstelling Wat zijn parametrische vergelijkingen van krommen en oppervlakken? michie Student hbo - dinsdag 24 december 2002 Antwoord Nemen we als voorbeeld een bol. Je kunt de bol 'beschrijven' met: x2+y2+z2=r2 Je kunt ook met een parametervoorstelling een bol beschrijven: x=r·cosqsinf y=r·sinqsinf z=r·cosf Zie meer informatie WvR dinsdag 31 december 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zijn parametrische vergelijkingen van krommen en oppervlakken? michie Student hbo - dinsdag 24 december 2002
michie Student hbo - dinsdag 24 december 2002
Nemen we als voorbeeld een bol. Je kunt de bol 'beschrijven' met: x2+y2+z2=r2 Je kunt ook met een parametervoorstelling een bol beschrijven: x=r·cosqsinf y=r·sinqsinf z=r·cosf Zie meer informatie WvR dinsdag 31 december 2002
Zie meer informatie
WvR dinsdag 31 december 2002
©2001-2024 WisFaq