\require{AMSmath} Vierkantsvergelijking met 4 onbekenden Hoe los je een vierkantsvergelijking met 4 onbekenden? vb. R12 = (X-X1)2 + (Y-Y1)2 + (Z-Z1)2 R22 = (X-X2)2 + (Y-Y2)2 + (Z-Z2)2 R32 = (X-X3)2 + (Y-Y3)2 + (Z-Z3)2 R42 = (X-X4)2 + (Y-Y4)2 + (Z-Z4)2 Herve 3de graad ASO - vrijdag 8 januari 2010 Antwoord Als je de vergelijkingen uitwerkt van elkaar aftrekt, verdwijnen de kwadraten van X, Y en Z... cl maandag 11 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je een vierkantsvergelijking met 4 onbekenden? vb. R12 = (X-X1)2 + (Y-Y1)2 + (Z-Z1)2 R22 = (X-X2)2 + (Y-Y2)2 + (Z-Z2)2 R32 = (X-X3)2 + (Y-Y3)2 + (Z-Z3)2 R42 = (X-X4)2 + (Y-Y4)2 + (Z-Z4)2 Herve 3de graad ASO - vrijdag 8 januari 2010
Herve 3de graad ASO - vrijdag 8 januari 2010
Als je de vergelijkingen uitwerkt van elkaar aftrekt, verdwijnen de kwadraten van X, Y en Z... cl maandag 11 januari 2010
cl maandag 11 januari 2010
©2001-2024 WisFaq