\require{AMSmath} Een formule omzetten van een optelling naar een produkt De vraag is om de volgende formule om te zetten in een produkt.sin a + cos (-2a) reivee Leerling mbo - woensdag 6 januari 2010 Antwoord Wat dacht je hier van? sina+cos(-2a)= sina+cos(2a)= sina+1-2sin2a= -2sin2a+sina+1= (1-sina)(2sina+1) Zie ook 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen. Helpt dat? WvR woensdag 6 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag is om de volgende formule om te zetten in een produkt.sin a + cos (-2a) reivee Leerling mbo - woensdag 6 januari 2010
reivee Leerling mbo - woensdag 6 januari 2010
Wat dacht je hier van? sina+cos(-2a)= sina+cos(2a)= sina+1-2sin2a= -2sin2a+sina+1= (1-sina)(2sina+1) Zie ook 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen. Helpt dat? WvR woensdag 6 januari 2010
WvR woensdag 6 januari 2010
©2001-2024 WisFaq