\require{AMSmath} Algebraïsch oplossen Ik moet een som algebraïsch oplossen maar ik kom er steeds maar niet uit hoevaak ik ook probeerDe som is: (1+Ö3)3Ik weet wat ik ongeveer moet doen maar ergens ga ik de fout in..groet gino Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 januari 2010 Antwoord Beste Gino,Maak gebruik van de formule (a+b)3 = a3+3a2b+3ab2+b3.In jouw geval is a = 1 en b = Ö3, dan nog even uitwerken.mvg,Tom td woensdag 6 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet een som algebraïsch oplossen maar ik kom er steeds maar niet uit hoevaak ik ook probeerDe som is: (1+Ö3)3Ik weet wat ik ongeveer moet doen maar ergens ga ik de fout in..groet gino Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 januari 2010
gino Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 januari 2010
Beste Gino,Maak gebruik van de formule (a+b)3 = a3+3a2b+3ab2+b3.In jouw geval is a = 1 en b = Ö3, dan nog even uitwerken.mvg,Tom td woensdag 6 januari 2010
td woensdag 6 januari 2010
©2001-2024 WisFaq