\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen oplossen Hallo Kan iemand me helpen met onderstaande goniometrische vergelijking op te lossen. 'k Ben volledig de kluts kwijt en weet niet hoe eraan te werken. los op: 2cos(3x+2)=-1 Wat ik eerst heb gedaan is de 2 naar de andere kant gebracht, wat dan cos(3x+2)=-1/2 opleverd. Maar hoe ga 'k nu verder? Alvast bedant voor jullie antwoord. Lore 3de graad ASO - woensdag 6 januari 2010 Antwoord Nu de vergelijking cos(y)=-1/2 oplossen en dan voor die oplossingen telkens 3x+2=y oplossen. kphart woensdag 6 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Kan iemand me helpen met onderstaande goniometrische vergelijking op te lossen. 'k Ben volledig de kluts kwijt en weet niet hoe eraan te werken. los op: 2cos(3x+2)=-1 Wat ik eerst heb gedaan is de 2 naar de andere kant gebracht, wat dan cos(3x+2)=-1/2 opleverd. Maar hoe ga 'k nu verder? Alvast bedant voor jullie antwoord. Lore 3de graad ASO - woensdag 6 januari 2010
Lore 3de graad ASO - woensdag 6 januari 2010
Nu de vergelijking cos(y)=-1/2 oplossen en dan voor die oplossingen telkens 3x+2=y oplossen. kphart woensdag 6 januari 2010
kphart woensdag 6 januari 2010
©2001-2024 WisFaq