\require{AMSmath} Procenten uitrekenen Ik heb 9 uur gewerkt 160 procent uurloon 7.50 wat krijg ik? ibm Leerling mbo - vrijdag 1 januari 2010 Antwoord Wat dacht je van 9·1,6·7,50=108 euro?! Ik ga er dan vanuit dat je 1,6·7,50=12 euro per uur krijgt. Klopt dat? WvR maandag 4 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb 9 uur gewerkt 160 procent uurloon 7.50 wat krijg ik? ibm Leerling mbo - vrijdag 1 januari 2010
ibm Leerling mbo - vrijdag 1 januari 2010
Wat dacht je van 9·1,6·7,50=108 euro?! Ik ga er dan vanuit dat je 1,6·7,50=12 euro per uur krijgt. Klopt dat? WvR maandag 4 januari 2010
WvR maandag 4 januari 2010
©2001-2024 WisFaq