\require{AMSmath} Eenvoudige kwadratische vergelijking 2x2+3x=27Het antwoord is x=3, maar ik snap niet hoe dit uitgerekend wordt. Y.Vale Iets anders - woensdag 30 december 2009 Antwoord Je kunt de vergelijking eerst op nul herleiden en dan gebruik maken van de abc-formule.2x2+3x-27=0a=2, b=3 en c=-27En dan invullen.... Zie 3. ABC formule.PSJe krijgt 2 oplossingen! WvR woensdag 30 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2x2+3x=27Het antwoord is x=3, maar ik snap niet hoe dit uitgerekend wordt. Y.Vale Iets anders - woensdag 30 december 2009
Y.Vale Iets anders - woensdag 30 december 2009
Je kunt de vergelijking eerst op nul herleiden en dan gebruik maken van de abc-formule.2x2+3x-27=0a=2, b=3 en c=-27En dan invullen.... Zie 3. ABC formule.PSJe krijgt 2 oplossingen! WvR woensdag 30 december 2009
WvR woensdag 30 december 2009
©2001-2024 WisFaq