\require{AMSmath} Vergelijking van een ellips De vergelijking van de ellips is:(x2/a2)+(y2/b2) = 1Wat stellen die a en b eigenlijk juist voor? bestaat er een simulatieprogramma op het net waar je allerlei figuren kunt tekenen? A Student Hoger Onderwijs België - maandag 28 december 2009 Antwoord Met a=3 en b=4 krijg je deze tekening:Dan kun je zelf wel bedenken hoe 't zit, denk ik...Deze tekeningen kan je maken met Winplot for Windows.Zelf experimenteren kan erg nuttig zijn... WvR dinsdag 29 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vergelijking van de ellips is:(x2/a2)+(y2/b2) = 1Wat stellen die a en b eigenlijk juist voor? bestaat er een simulatieprogramma op het net waar je allerlei figuren kunt tekenen? A Student Hoger Onderwijs België - maandag 28 december 2009
A Student Hoger Onderwijs België - maandag 28 december 2009
Met a=3 en b=4 krijg je deze tekening:Dan kun je zelf wel bedenken hoe 't zit, denk ik...Deze tekeningen kan je maken met Winplot for Windows.Zelf experimenteren kan erg nuttig zijn... WvR dinsdag 29 december 2009
WvR dinsdag 29 december 2009
©2001-2024 WisFaq