\require{AMSmath} Het verband tussen de goniometrische verhoudingen Voor elke scherpe hoek A geld dat, tan hoek A=sin hoek A/cos hoek A, maar waarom? Laura Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 26 december 2009 Antwoord Als je 's kijkt in een rechthoekig driehoek?Er geldt: $\Large \tan \alpha = {a \over b} = {{{a \over c}} \over {\,{b \over c}\,}} = {{\sin \alpha } \over {\cos \alpha }}$Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 26 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor elke scherpe hoek A geld dat, tan hoek A=sin hoek A/cos hoek A, maar waarom? Laura Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 26 december 2009
Laura Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 26 december 2009
Als je 's kijkt in een rechthoekig driehoek?Er geldt: $\Large \tan \alpha = {a \over b} = {{{a \over c}} \over {\,{b \over c}\,}} = {{\sin \alpha } \over {\cos \alpha }}$Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 26 december 2009
WvR zaterdag 26 december 2009
©2001-2024 WisFaq