\require{AMSmath} De afgeleide bepalen Ik kom er niet uit om van de volgende functie de afgeleide te bepalen. De functie is: Ö(8+3p) + 3p + 3. Kan iemand mij hierbij helpen? Groetjes Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 december 2009 Antwoord Aangenomen dat het een functie van 'p' is krijg je: $ \eqalign{ & f(p) = \sqrt {8 + 3p} + 3p + 3 \cr & f'(p) = {1 \over {2\sqrt {8 + 3p} }} \cdot 3 + 3 = {3 \over {2\sqrt {8 + 3p} }} + 3 \cr} $ Zie ook Differentiëren WvR woensdag 16 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er niet uit om van de volgende functie de afgeleide te bepalen. De functie is: Ö(8+3p) + 3p + 3. Kan iemand mij hierbij helpen? Groetjes Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 december 2009
Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 december 2009
Aangenomen dat het een functie van 'p' is krijg je: $ \eqalign{ & f(p) = \sqrt {8 + 3p} + 3p + 3 \cr & f'(p) = {1 \over {2\sqrt {8 + 3p} }} \cdot 3 + 3 = {3 \over {2\sqrt {8 + 3p} }} + 3 \cr} $ Zie ook Differentiëren WvR woensdag 16 december 2009
WvR woensdag 16 december 2009
©2001-2024 WisFaq