\require{AMSmath} Tweede afgeleide bepalen De functie f(x)=Ö(1-Öx).De eerste afgeleide hiervan is f'(x)= -1/(4Ö(x-xÖx))..Mijn vraag is wat de tweede afgeleide is. Weten jullie dat?Groetjes Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2009 Antwoord Ja hoor, dat 's 't punt niet... Je moet maar 's kijken en vraag maar als 't niet duidelijk is. WvR woensdag 16 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De functie f(x)=Ö(1-Öx).De eerste afgeleide hiervan is f'(x)= -1/(4Ö(x-xÖx))..Mijn vraag is wat de tweede afgeleide is. Weten jullie dat?Groetjes Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2009
Julia Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2009
Ja hoor, dat 's 't punt niet... Je moet maar 's kijken en vraag maar als 't niet duidelijk is. WvR woensdag 16 december 2009
WvR woensdag 16 december 2009
©2001-2024 WisFaq