\require{AMSmath} Complexe-integralen Beste Bij complexe oefeningen, lossen we differentiaalvgl adhv Laplace. Ik stoot op volgende integraal: -òp.e-p2/2dp de oplossing zou moeten zijn: e-p2/2 + constante Dank. AA Student universiteit België - vrijdag 11 december 2009 Antwoord Basisoefeningetje substitueren toch? pdp = d(p2/2), dus met t=p2/2 blijft er enkel de integraal van de exponentiele functie over. Lukt dat zo? cl zaterdag 12 december 2009 Re: Complexe-integralen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Bij complexe oefeningen, lossen we differentiaalvgl adhv Laplace. Ik stoot op volgende integraal: -òp.e-p2/2dp de oplossing zou moeten zijn: e-p2/2 + constante Dank. AA Student universiteit België - vrijdag 11 december 2009
AA Student universiteit België - vrijdag 11 december 2009
Basisoefeningetje substitueren toch? pdp = d(p2/2), dus met t=p2/2 blijft er enkel de integraal van de exponentiele functie over. Lukt dat zo? cl zaterdag 12 december 2009
cl zaterdag 12 december 2009
©2001-2024 WisFaq