\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61059 Re: Toon de gelijkheden aan ik snap niet hoe je het met de tweede vraag doet de eerste vraag heb ik wel al gevonden louis 2de graad ASO - donderdag 10 december 2009 Antwoord Door een kruisproduct te maken krijgen we : (1+cos(a)).(1-cos(a)) = sin(a).sin(a) Het linkerlid is een merkwaardig product : (a+b).(a-b)= a2 - b2 Dus : 12 - cos2(a) = sin2(a) En dit is één van de algeleide formules van de hoofdformule. LL donderdag 10 december 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap niet hoe je het met de tweede vraag doet de eerste vraag heb ik wel al gevonden louis 2de graad ASO - donderdag 10 december 2009
louis 2de graad ASO - donderdag 10 december 2009
Door een kruisproduct te maken krijgen we : (1+cos(a)).(1-cos(a)) = sin(a).sin(a) Het linkerlid is een merkwaardig product : (a+b).(a-b)= a2 - b2 Dus : 12 - cos2(a) = sin2(a) En dit is één van de algeleide formules van de hoofdformule. LL donderdag 10 december 2009
LL donderdag 10 december 2009
©2001-2025 WisFaq