\require{AMSmath} Vergelijkingen Hoi, hoe werk ik deze vergelijking weg: 7x+3=6(x-1). Snap niet wat ik met de haakjes moet doen?Alvast bedankt. Roelan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 13 juli 2001 Antwoord 7x+3=6x-6De haakjes betekenen dat je 6 moet vermenigvuldigen met alles wat er tussen de haakjes staat.En dan verder met:7x=6x-9x=-9 WvR woensdag 25 juli 2001 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, hoe werk ik deze vergelijking weg: 7x+3=6(x-1). Snap niet wat ik met de haakjes moet doen?Alvast bedankt. Roelan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 13 juli 2001
Roelan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 13 juli 2001
7x+3=6x-6De haakjes betekenen dat je 6 moet vermenigvuldigen met alles wat er tussen de haakjes staat.En dan verder met:7x=6x-9x=-9 WvR woensdag 25 juli 2001
WvR woensdag 25 juli 2001
©2001-2025 WisFaq