\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60936 Re: Eigenwaarde en eigenvectoren d = meetkundige multipliciteit m= algebraisch multipliciteit Samengevat: dus de matrix is diaganoliseerbaar als en slechts als: 1) n verschillende eigenwaarden 2) d = m (voor alle eigenwaaarden) Juist ? AA Student universiteit - zaterdag 5 december 2009 Antwoord Beste Ali, Dat garandeert inderdaad diagonaliseerbaarheid. mvg, Tom td zondag 6 december 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
d = meetkundige multipliciteit m= algebraisch multipliciteit Samengevat: dus de matrix is diaganoliseerbaar als en slechts als: 1) n verschillende eigenwaarden 2) d = m (voor alle eigenwaaarden) Juist ? AA Student universiteit - zaterdag 5 december 2009
AA Student universiteit - zaterdag 5 december 2009
Beste Ali, Dat garandeert inderdaad diagonaliseerbaarheid. mvg, Tom td zondag 6 december 2009
td zondag 6 december 2009
©2001-2025 WisFaq