\require{AMSmath} Snijpunten bepalen Hoe bepaal je het snijpunt van:y=x4 + 2x2 +1 en y=x4 + x2 +1 christ 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2009 Antwoord Je kunt de functievoorschriften aan elkaar gelijk stellen. De vergelijking die je zo krijgt kan je dan (hopelijk) oplossen:x4+2x2+1=x4=x2+1x2=0x=0y=1Snijpunt (0,1)Zoiets?Zie ook Snijpunten bepalen WvR zaterdag 5 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal je het snijpunt van:y=x4 + 2x2 +1 en y=x4 + x2 +1 christ 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2009
christ 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2009
Je kunt de functievoorschriften aan elkaar gelijk stellen. De vergelijking die je zo krijgt kan je dan (hopelijk) oplossen:x4+2x2+1=x4=x2+1x2=0x=0y=1Snijpunt (0,1)Zoiets?Zie ook Snijpunten bepalen WvR zaterdag 5 december 2009
WvR zaterdag 5 december 2009
©2001-2024 WisFaq