\require{AMSmath} Bereken de afgeleide waarde voor x=1 Ik moet de afgeleide waarde berekenen voor de volgende functie waarvoor geldt dat x=1.x ® 3Öx voor x=1Maar door dat wortelteken loop ik vast.Kunt u mij op weg helpen? Hans K Iets anders - dinsdag 1 december 2009 Antwoord Eerst maar 's kijken op 6. Wortelfuncties.$\large f(x) = 3\sqrt x \buildrel {afgeleide} \over \longrightarrow f'(x) = {3 \over {2\sqrt x }}$Vul in x=1.Zie ook Differentiëren WvR dinsdag 1 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de afgeleide waarde berekenen voor de volgende functie waarvoor geldt dat x=1.x ® 3Öx voor x=1Maar door dat wortelteken loop ik vast.Kunt u mij op weg helpen? Hans K Iets anders - dinsdag 1 december 2009
Hans K Iets anders - dinsdag 1 december 2009
Eerst maar 's kijken op 6. Wortelfuncties.$\large f(x) = 3\sqrt x \buildrel {afgeleide} \over \longrightarrow f'(x) = {3 \over {2\sqrt x }}$Vul in x=1.Zie ook Differentiëren WvR dinsdag 1 december 2009
WvR dinsdag 1 december 2009
©2001-2024 WisFaq