\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 17403 Re: Meeh - coefficient Ö[r2-(2/3·√(3/4)·r)2] via Ö(r2-1/3r2)Hoe maakt u van (2/3·√(3/4)·r)2 dan 1/3r2? Ulienk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 november 2009 Antwoord $\large \left( {{2 \over 3} \cdot \sqrt {{3 \over 4}} \cdot r} \right)^2 = \left( {{2 \over 3}} \right)^2 \cdot \left( {\sqrt {{3 \over 4}} } \right)^2 \cdot r^2 = {4 \over 9} \cdot {3 \over 4} \cdot r^2 = {1 \over 3}r^2$ WvR woensdag 2 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ö[r2-(2/3·√(3/4)·r)2] via Ö(r2-1/3r2)Hoe maakt u van (2/3·√(3/4)·r)2 dan 1/3r2? Ulienk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 november 2009
Ulienk Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 november 2009
$\large \left( {{2 \over 3} \cdot \sqrt {{3 \over 4}} \cdot r} \right)^2 = \left( {{2 \over 3}} \right)^2 \cdot \left( {\sqrt {{3 \over 4}} } \right)^2 \cdot r^2 = {4 \over 9} \cdot {3 \over 4} \cdot r^2 = {1 \over 3}r^2$ WvR woensdag 2 december 2009
WvR woensdag 2 december 2009
©2001-2024 WisFaq