\require{AMSmath} Vergelijking Wat is x bij (5x-2)2=3? Dan heb ik 25x2-20x+4=3 maar dan? Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009 Antwoord Dat kan ook... en dan op nul herleiden en vervolgens de ABC formule. Kan wel, maar dat is niet handig.Het gaat hier om een kwadraat, dus:(5x-2)2=35x-2=-Ö3 of 5x-2=Ö35x=2-Ö3 of 5x=2+Ö3Enz...Zie ook 2. Tweedegraads vergelijkingen oplossen. WvR vrijdag 27 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is x bij (5x-2)2=3? Dan heb ik 25x2-20x+4=3 maar dan? Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009
Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009
Dat kan ook... en dan op nul herleiden en vervolgens de ABC formule. Kan wel, maar dat is niet handig.Het gaat hier om een kwadraat, dus:(5x-2)2=35x-2=-Ö3 of 5x-2=Ö35x=2-Ö3 of 5x=2+Ö3Enz...Zie ook 2. Tweedegraads vergelijkingen oplossen. WvR vrijdag 27 november 2009
WvR vrijdag 27 november 2009
©2001-2024 WisFaq