\require{AMSmath} Vergelijking oplossen De oplossing van a in de vergelijking: (6a+1)/(-2a-8)=-5 Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009 Antwoord Wat was de vraag eigenlijk? Nog steeds niet de spelregels gelezen?Probeer het eens met kruislingsvermenigvuldigen!-5(-2a-8)=6a+110a+40=6a+1Enz...Zou dat lukken denk je?Zie ook Wat is kruislings vermenigvuldigen? WvR vrijdag 27 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De oplossing van a in de vergelijking: (6a+1)/(-2a-8)=-5 Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009
Liselo Student universiteit - vrijdag 27 november 2009
Wat was de vraag eigenlijk? Nog steeds niet de spelregels gelezen?Probeer het eens met kruislingsvermenigvuldigen!-5(-2a-8)=6a+110a+40=6a+1Enz...Zou dat lukken denk je?Zie ook Wat is kruislings vermenigvuldigen? WvR vrijdag 27 november 2009
WvR vrijdag 27 november 2009
©2001-2024 WisFaq