\require{AMSmath} Richtingsafgeleide Hallo,Ik moet de richtingsafgeleide berekenen van de functie f(x,y,z)=x2·y·z3 langs de kromme ß in het punt p waar t=0.ß: x=e-t y=2sint+1 z=t-costKan iemand mij vertellen hoe ik aan de richting kom, want die heb ik nodig voor de richtingsafgeleide te berekenen. Sander Student universiteit België - maandag 23 november 2009 Antwoord De richting is de eenheidsvector die hoort bij de vector ß'(0) kphart dinsdag 24 november 2009 Re: Richtingsafgeleide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik moet de richtingsafgeleide berekenen van de functie f(x,y,z)=x2·y·z3 langs de kromme ß in het punt p waar t=0.ß: x=e-t y=2sint+1 z=t-costKan iemand mij vertellen hoe ik aan de richting kom, want die heb ik nodig voor de richtingsafgeleide te berekenen. Sander Student universiteit België - maandag 23 november 2009
ß: x=e-t y=2sint+1 z=t-cost
Sander Student universiteit België - maandag 23 november 2009
De richting is de eenheidsvector die hoort bij de vector ß'(0) kphart dinsdag 24 november 2009
kphart dinsdag 24 november 2009
©2001-2024 WisFaq