\require{AMSmath} Meetkunde vergelijking 2x/Ö2 = x·Ö2Hoe kan dit? Sara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 november 2009 Antwoord Beste SaraMet rekenregels van exponenten:2/Ö2 = 2/21/2 = 21-1/2 = 21/2 = Ö2Of gewoon:2/Ö2 = Ö2Ö2/Ö2 = Ö2mvg,Tom td zondag 22 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2x/Ö2 = x·Ö2Hoe kan dit? Sara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 november 2009
Sara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 november 2009
Beste SaraMet rekenregels van exponenten:2/Ö2 = 2/21/2 = 21-1/2 = 21/2 = Ö2Of gewoon:2/Ö2 = Ö2Ö2/Ö2 = Ö2mvg,Tom td zondag 22 november 2009
td zondag 22 november 2009
©2001-2024 WisFaq